Advansis
  
tashmë në treg me eksperiencën e gjatë dhe kualifikimin e stafit të saj.
ofron sistemet më të avancuara dhe profesionale në fushën e sigurisë dhe survejimit me kamera.
sjell tani për ju Albrentis, sistemin më të ri online për menaxhimin e qeradhënies së automjeteve.
parking1  
Sisteme Parkimi
Advansis ofron tani për ju implementimin e sistemeve t
ё menaxhimit tё parkingut me pagesё ose jo. Markat mё tё mira nё europe ofrohen me ҫmime të favorshme dhe me garanci.
Opsione t
ё ndryshme me shume hyrje dhe dalje. Klientё tё abonuar. Identifikim me karta antarёsie apo pulla (Tag)

Lexo...
alarm1

Sisteme alarmi 

Advansis ka sjellë në treg gamën e plotë të sistemeve të alarmit. Sinjalizim nga ndërhyrjet, zjarri, gazi apo uji. Ofrohen zgjidhjet me ekonomike me produkte cilësore dhe garanci. 

detektoret-al
TBP

Sistem survejimi CCTV

Advansis implementon sistemin e survejimit me kamera IP për Tirana Business Park. Gjithashtu ofron shërbimin e mirëmbajtjes. TBP është kompleks me hapsira biznesi pranë Rinas.
shikoni projektet...

Oferta promocioni

alblines

Alblines është sistem menaxhimi online për rezervimin dhe shitjen e biletave të udhëtimit.
lexo...
cctvkit

Kit survejimi CCTV
Sistem i plotё survejimi
4 kamera
DVR
 aksesorё.
Shiko ofertёn...
G71kit
G71-GTW
GSM+PSTN Wireless
Kit alarmi i kompletuar

190 EURO
Shiko ofertat...
You are here: Home

Mënyra kontakti

Advansis sh.p.k    
Rr. Selite e vjeter. Tirane    
     
   Adm
contact youtube_logo facebook linkedin calendar login1

Newsletter

Info legale

Privatësia
Termat e përdorimit
Informacion legal
Advansis ©2011

Gjuha e faqes

Joomla template by ByJoomla.com